17 Νοεμβρίου 84, Χολαργός 15562 21 0777 5177Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού

5o Webinar How To?

Πως επιλέγω τρόπο οστεοσύνθεσης και υλικά σε συνήθη κατάγματα του σκύλου και της γάτας!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Για το 2022, η ΕΛΕΚΖΣ με την αποκλειστική χορηγία του προγράμματος ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Vet Academy σας παρουσιάζει μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.
Αυτή τη χρονιά εστιάζουμε στο πως; How to?

To 5o webinar της σειράς έρχεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί.
Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας.

5ο  WEBINAR How to?
Πως επιλέγω τρόπο οστεοσύνθεσης και υλικά σε συνήθη κατάγματα του σκύλου και της γάτας!

Ομιλητές:
Σοφία Ζώη
Κτηνίατρος, PhD, Ελεύθερη επαγγελματίας, Λάρισα

Ευστράτιος – Ερρίκος Τσιπιανίτης
Κτηνίατρος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Χολαργός, Αττική

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν ορθοπαιδικά περιστατικά από τη καθημερινή κλινική πράξη και θα αναλυθούν με ένα διαδραστικό σύστημα ερωτήσεων/ψηφοφοριών, που θα επιτρέπει ενεργό συμμετοχή στην εξέλιξη και διαχείριση των περιστατικών.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση στο σύγχρονο τρόπο προσέγγισης που αφορά στη διάγνωση και στην αντιμετώπιση των ορθοπαιδικών παθήσεων στα ζώα συντροφιάς και η εισαγωγή στην εφαρμογή και στη διαχείριση των σύγχρονων συστημάτων.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Σοφία Ζώη,
Κτηνίατρος, PhD, Ελεύθερη επαγγελματίας, Λάρισα

Σοφία Ζώη

Η Σοφία, γεννήθηκε στη Λάρισα το 1969. Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ. Εργάστηκε στη Γαλλία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, κτηνίατρος ζώων συντροφιάς. Από το 1997 δραστηριοποιείται στην Λάρισα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Διδάκτορας Χειρουργικής του τμήματος Κτηνιατρικής του ΠΘ. Ασχολείται με την Ορθοπαιδική χειρουργική και την Νευροχειρουργική από το 2004 και εξακολουθεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Ευστράτιος – Ερρίκος Τσιπιανίτης,
Κτηνίατρος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Χολαργός, Αττική

Ευστράτιος – ΕρρίκοςΤσιπιανίτης

Ο Ερρίκος, αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ (1997) και ολοκλήρωσε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Xειρουργική Kλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (1999). Έχει εκπαιδευτεί, σε προγράμματα εξειδικευμένων τεχνικών, στην Ορθοπαιδική και τη Νευροχειρουργική σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού. Διατηρεί την εξειδικευμένη Χειρουργική κλινική, VetSurgery (www.vetsurgery.gr) στο Χολαργό, Αττικής όπου δραστηριοποιείται στην ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική στα ζώα συντροφιάς. Παρακολουθεί την εξέλιξη της Ορθοπαιδικής και της Νευροχειρουργικής επιστήμης και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή Κτηνιατρικά Επιστημονικά συνέδρια.

Εγγραφή στο:

https://www.hcavs.gr/drasthriothtes/how-to/how-to-5

Related Posts